Szombati ellenfelünk kerete is átalakult a nyári átigazolási szezonban. 

Egy teljesen új, megfiatalított Debrecennel fogjuk felvenni holnap a versenyt a Nagyerdei stadionban.

A Lokitól hét játékos távozott a nyáron, név szerint:  Verpecz István, Ivan Kelava, Braniszlav Danilovics, Osváth Attila, Frank Feltscher, Szuk Hjun-Dzsun és Haris Handzic. A tavalyi év legjobb debreceni mezőnyjátékosa Dusan Brkovic pedig egyelőre nem hosszabbított a piros-fehérekkel. Az érkező oldalon Nagy Sándor, Novota János, Bényei Balázs és Tisza Tibor neve áll, valamint kölcsönből visszatért Debrecenbe Balogh Krisztián, Berdó Péter, Kinyik Ákos, Kuti Krisztián, Sós Bence, Varga Kevin és Takács Tamás.

Az előző idényben egy ponttal (41) és egy hellyel (8.) végzett előttünk a DVSC együttese. A debreceniek ellen három mérkőzést játszottunk és mindhárom eredményből született egy-egy, az első hazai mérkőzésen 1-0-ra kikaptunk, majd idegenben 0-0-t játszottunk, végül itthon 2-1-re nyertünk a piros-fehérek ellen.
Keretükben három olyan játékos is található, aki megfordult már Mezőkövesden, Bényei Balázs, Szilvási Péter és Sós Bence, utóbbi éppen júniusban tért vissza a Cívisvárosba Kövesdről.
A debreceniek zömmel alacsonyabb osztályú ellenfelekkel találkoztak a felkészülés során és egy félbeszakadt meccset leszámítva mindet megnyerték, ráadásul öt mérkőzésen mindössze egy gólt kaptak.

Debrecen – Nagymihály 3-1 Gól: Sós, Danko, Holman
Debrecen – Kisvárda 3-0 Gól: Könyves, Jovanovics, Vidmar
Debrecen – Cigánd 5-0 Gól: Tisza, Vidmar, Nagy K., Djelmic, Varga K.
Debrecen – Szeged 2011 0-0 Az 55. percben félbeszakadt
Debrecen – Temesvár 4-0 Gól: Takács T. 2, Sós, Mengolo

A szombati mérkőzés játékvezetője Pintér Csaba lesz, segítői ifj. Tóth Vencel és Medovarszki János.

A találkozót az M4sport.hu élőben közvetíti.

 

loki

 

Recommended Posts