A Diósgyőr is nálunk játszhat

2016-10-27 20:56
mse_dvtk

A Ferencváros elleni mérkőzéssel a hétvégén búcsúzik a diósgyőri stadion, a miskolci csapat több mérkőzését nálunk játszhatja.

Sajtótájékoztatót tartott ma a DVTK, amelyen Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője egyebek közt beszélt a miskolci építkezésekről is. A legnagyobb volumenű beruházás az új stadion felépítése lesz, addig is azonban játszaniuk kell valahol, s az egyik helyszín Mezőkövesd lesz.

– Az eredeti tervek arról szólnak, hogy amint a stadion beruházás részeként elkészül, akkor az MVSC pályáján tudjuk lejátszani a mérkőzéseinket. Ennek a pontos időpontja jelenleg még nem ismert. Addig is más alternatívát kell keresnünk. Szóban már megállapodtunk a Mezőkövesddel, ezért kijelenthető, hogy a mérkőzéseink nagy részét ott fogjuk lejátszani. Ezúton is szeretném megköszönni a mezőkövesdi vezetők korrekt hozzáállását és segítőkészségét. Vannak olyan találkozók, amelyeknél a mezőkövesdi rendezés nem lehetséges, mivel ugyan kértünk egyedi elbírálást az MLSZ illetékeseitől, de ezeket sajnos nem kaptuk meg. Nagy valószínűséggel néhány mérkőzést Nyíregyházán fogunk tudni megrendezi, vagy esetleg Debrecenben, hogy melyek ezek, az a napokban kiderül – mondta a miskolci klub ügyvezetője a csapat honlapjának.

Forrás: dvtk.eu