A továbbjutás a célunk

2017-03-27 17:39
tomiszlav_szivics

A Magyar Kupa tizedik fordulójában a Szolnokot fogadjuk kedden. Tomiszlav Szivics kövesdi továbbjutást vár a párharctól.

A legjobb négy közé jutás a tét a Magyar Kupában. Csapatunk ellenfele a Szolnoki MÁV FC lesz, az első felvonást pedig kedden 18 órakor játsszuk hazai pályán. A szolnokiak a merkantil Bank Liga tizedik helyén állnak, 26 meccsen 38 pontot gyűjtöttek eddig, teljesítményük tehát 50 százalék körüli. Az utolsó öt meccsükön egy vereség után két döntetlen és két győzelem született, a legutóbbi fordulóban Cigándon ikszeltek. Soraikban több kövesdi, vagy csapatunkban megfordult játékost is találunk, náluk játszik Csirmaz István, a házi góllövő listát 8 találattal vezető Olasz Dénes, Nikola Pantovics (2 gól) és a szolnoki góllövő listán hat góllal második Tóth László.

A szolnokiak Monoron kezdték meg kupaszereplésüket, 7-1-re győztek, majd jöttek a sikerek Dunaújvárosban (3-2), Baktalórántházán (2-1). A Szentlőrinc SE-n 2-0 és 3-0-lal jutottak át.

Csapatunk vezetőedzője, Tomiszlav Szivics kövesdi továbbjutást vár a párharctól.

– Elégedett vagyok az elmúlt hetekben végzett munkával, a srácok jól dolgoznak, s vannak visszatérőink, Tujvel, Hegedűs és Balogh is felépült, innentől kezdve fordulni fog a kocka. Haladunk előrefelé, biztos vagyok abban, hogy kedden jó meccset fogunk játszani – mondta Szivics.

Csapatunk tagjai az egész vasárnapot együtt töltötték,  grilleztek, pingpongoztak.

A kupameccs visszavágóját április 5-én 17 órakor rendezik.