Az egykori szakosztályvezetőre emlékezünk

2015-10-30 19:27
sakk1

Eddig több mint huszonöten jelezték részvételüket a II. Marczis Mihály Emlékversenyre.

Szombaton 9 órától rendezik meg a Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskolában a Mezőkövesd Zsóry Sakk Szakosztályának egykori vezetője tiszteletére a II. Marczis Mihály Emlékversenyt, XXIX. Matyó Pékség (Kis Matyó) rapid sakkversenyt. A versenyen bárki indulhat, a nevezési díj 1000 forint. Nevezni 8:45-ig lehet.

A verseny résztvevői: A nyílt csoportba bárki nevezhet, 2001.01.01 után születettek (felsős csoport), 2005.01.01 után születettek (alsós csoport) ha a felsősök létszáma nem éri el a nyolc főt, összevonásra kerülnek a nyilt csoporttal

A verseny lebonyolítása: 7 fordulós svájci rendszer 3 csoportban, 13 perces gondolkodási idővel és lépésenként 2 másodperc bónuszidő, külön felsős csoport indítása legalább 8 felsős nevezése esetén egyébként a nyílt csoporttal kerül összevonásra.

Holtverseny eldöntése:Buchholz, Progresszív, Berger-Sonneborn, sorsolás.

Díjazás: Mindhárom csoportban a verseny 1-3 helyezettje oklevéldíjazásban részesül. Minden résztvevő 2 szelet péksüteményt kap. Támogató Matyó Pékség Mezőkövesd, Mátyás király u. 179. Az alsósok és felsősök külön versenyeznek és külön értékelik őket.