Balogh itthonról szurkol

2017-02-25 11:28
balogh_dvtk_gol

Balogh Béla az első kövesdi bajnokiján gólt szerzett, de most nem tarthatott a csapattal.

A télen igazolt középső védőnk, Balogh Béla révén szereztük meg a vezetést múlt héten a Diósgyőr ellen, de nem játszotta végig a találkozót és most Pakson sem lép pályára.

– Fantasztikus volt a bemutatkozás, egy dolgot leszámítva, hogy megsérültem, ettől függetlenül az, hogy gólt fejeltem és nyert a csapat, nagyon jó dolog. Én kértem cserét, mert az egyik szerelési kísérletnél a megindulásnál éreztem, hogy a combhajlítóm kicsit megpattant. Alakul a sérülésem, de ez a mérkőzés még ki fog maradni, remélem, hogy jövő héten már vissza tudok állni – mondta Balogh, aki elárulta, itthonról szurkol a csapatnak.

– A héten a csapattal nem tudtam készülni, kocogás, biciklizés, erősítés és kondi szerepelt a programban, meg kezelések persze. Ilyenkor aki kimarad, nem utazik Paksra. Én most csak szurkolni fogok a többieknek -tette hozzá.

Szerinte nem rossz csapat a Paks, attól függetlenül, hogy most mögöttünk vannak. Sok jó játékos van az együttesben, de valahogy nem jött ki nekik a lépés ősszel, reméli, még most sem jön ki és akkor három ponttal tudunk gazdagodni. Szerinte fegyelmezett játékkal foghatók a tolnaiak.