Egyik edző sem számít könnyű mérkőzésre

2017-10-20 10:57
pakskövesd

A Paks vezetőedzője harcos felfogást vár csapatától, míg Kuttor Attila reméli hamar meglátszik munkája a csapat játékán. 

– Új felfogásban, más szellemben játszó vezetőedzője lett a Mezőkövesdnek – nyilatkozta Csertői Aurél. Ez nyilván nem könnyíti meg a dolgunkat. Persze eddig is megvolt a játékuk, csak nem jöttek az eredmények. Vagyis a tabellán elfoglalt helyük senkit sem szabad, hogy elaltasson. Ahhoz, hogy nyerni tudjunk ellenük, keményen, harcosan kell majd futballoznunk. 

 

Kuttor Attila várakozásai:

– Nagyon várom már a bemutatkozást a Mezőkövesd kispadján. Remélem hamar látszani fog a munkám a csapaton, sok passzra épülő stílusos játékot szeretnék megvalósítani, olyat amely harcol az utolsó leheletéig minden meccsen. Nem vár ránk könnyű mérkőzés a Paks otthonában, amely nagyon jó formában van az elmúlt hetekben. Mi mindig a győzelem reményében megyünk fel a pályára, így lesz ez most szombaton is. Csertői Aurél személyében egy nagyon jó barátom ül majd az ellenfél kispadján, remélem a mérkőzés után én leszek a mosolygósabb. Nem az az edző vagyok, aki nézi folyamatosan a sorsolást, mindig a következő meccsre összpontosítok, így most is csak a Paks elleni idegenbeli fellépésünk jár az agyamban.