Először az élen

2017-07-23 15:31
image1 (3)

A mai többi eredménytől függetlenül az első helyen várjuk majd a következő fordulót. 

Egy hete a harmadik élvonalbeli szezonunkat kezdtük el. A debreceni bravúros sikert tegnap egy hősies győzelem követte a Paks ellen, így két forduló után 100%-os mérleggel listavezetők vagyunk. A klub történetében még nem fordult elő hasonló eset, azaz soha nem álltunk az NB1  első helyén.

Radványi Miklós vezetőedző a tegnapi meccs utáni nyilatkozatában kifejtette, a sikeresség egyik kulcsa, hogy igen bő játékosállománnyal dolgozhat, nehéz dolog az aktuális mérkőzések előtt kijelölnie, ki marad ki a 18-as keretből.

A tegnapi találkozón nem szerepelhetett a sérült Köböl Máté, de rajta kívül nem lett nevezve az utánpótlás válogatott Szalai Attila, a korábbi alapember Fótyik Dominik, a héten szerződtetett Tomas Majtán,  a szlovák Martin Krnác, a kölcsönjátékból visszatért Fröhlich Roland, az eltiltott Tóth Bence illetve a télen igazolt Peter Sulek.

Ha mindehhez hozzátesszük, hogy eddig még nem kapott szerepet a csapatban a korábban sérüléssel bajlódó, de tegnap már a kispadig eljutó egykori válogatott Lázár Pál illetve villámgyors Jakub Brasen, akkor kijelenthető tényleg kellemes gondokkal küzd szakvezetőnk.

Radványi Miklós a nyáron többször is kijelentette, ő csak az elvégzett munkában hisz, aki látta a csapat nyári felkészülését az megállapíthatta, kőkemény, a legapróbb részletekig felépített munka zajlott a csapatnál, különösebb média felhajtás nélkül, csendben, nyugalomban.

Vezetőedzőnk nem értékelte túl az eddigi két sikert, rendre elmondja, ez még nem egy kész csapat, hiszen rengeteg az új játékos a keretben, de idővel még jobbak is lehetünk, ahogy összeérik a játékoskeret.

A folytatás nem ígérkezik könnyűnek, ugyanis a ferencvárosi vendégjáték után a Videoton érkezik hozzánk, majd Vasas elleni idegenbeli találkozót követően a Honvéd érkezik Mezőkövesdre, azaz az elmúlt szezon első négy helyezettjével mérkőzünk majd meg.

A csapat és a szakmai stáb továbbra is számít arra, hogy az elmúlt két találkozóhoz hasonlóan a következő fordulókban is a közönségünk teljes odaadással áll majd a csapat mellett, egyúttal meg is köszönik az eddigi buzdítást.

Egy hét múlva találkozunk az Üllői úton, legyünk minél többen és folytassuk jó sorozatunkat!

Hajrá, Kövesd!

6A839100-277C-404C-9DB7-63AC377F1697