Gólt szerezni idegenben

2017-04-25 17:44
szivics_ujpest

Idegenben kezdi a Vasas elleni kupapárharcot csapatunk. Gólt kell rúgni az odavágón.

A sors a Vasast sodorta csapatunk elé a Magyar Kupa elődöntőjében, a párharc első felvonását pedig idegenben vívja meg csapatunk. A bajnokságban is szárnyaló fővárosiak az idei összecsapások alapján esélyesebbnek számítanak, hiszen a bajnokságban idegenben 4-0-ra, idehaza 2-0-ra győzték le csapatunkat.

– A Vasas jelen pillanatban a legjobb formában lévő csapat, megverte a Vidit, a Fradit, a Honvédot, mi pedig hullámzunk. Ahhoz, hogy legyen esélyünk a továbbjutásra, idegenben jó lenne rúgni egy gólt és nem kapni sokat. Mi megyünk becsülettel – mondta Tomiszlav Szivics vezetőedző.

Arra a kérdésre, hogy szem előtt tartjuk-e szerdán a szombati, Ferencváros elleni bajnokit, illetve az összeállításban az eddig kevesebbet játszóknak ad több lehetőséget, vagy a legerősebb összeállításban küldi pályára a csapatot azt válaszolta, olyan helyzetbe kerültünk, hogy muszáj mindenre gondolni, elsősorban a bajnokságra, arra, hogy a ligában bennmaradjunk.

– Szeretném tudni, mi a legjobb összeállítás, eddig nem éreztem. Motivált, friss játékosokra lesz szükség szerdán, hogy új impulzust kapjunk, s tudjunk választ adni a feladatra. A korábban megsérült játékosok közül Fótyik fog játszani, Hegedűs, Balogh még nem – fejtette ki a vezetőedző.