Győzött a Kisvárda a felkészülésin

2017-02-08 17:46
mse_kisvarda_fk_2017

Megérdemelten nyerte meg a szerdai edzőmérkőzést a Kisvárda, kevés helyzetünk volt a találkozón.

Mezőkövesd Zsóry – Kisvárda 0-3 (0-2)
Mezőkövesd, 100 néző, vezette: Farkas Á. (Varga, Szert)
Mezőkövesd: Dombó (Czuczi, 46) – Farkas D. (Hudák, 46), Balogh (Vági, 46), Fótyik, Gohér, Bacelic-Grgic (Molnár, 60), Sulek (Egerszegi, 60), Orosz (Tóth B., 46), Pauljevic (Sós, 46), Kink, Baracskai. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics

Kisvárda: Ivancsics – Izing (Hei, 65), Vermes (Papucsek, 65), Fodor (Rjasko, 65), Talabér (Vári, 65), Lucas (Oláh, 65), Horváth A. (Minczér, 46), Gosztonyi (Rajczi, 65), Cseri (Délczeg, 65), Horváth Z. (Toma, 65), Bacsa (Szabó, 65). Vezetőedző: Révész Attila
Gólok: Bacsa (9, 60. perc), Horváth Z. (16. perc)

Jó darabig egyoldalú mérkőzést játszott csapatunk a Kisvárda ellen. A mieinknél zömmel azok kaptak szerepet, akik korábban kevesebb időt töltöttek a pályán. Villámrajtot vettek a vendégek, a hatodik percben már Dombónak kellett védenie Cseri lövését, majd pár perc múlva már tehetetlen volt Bacsa közeli lövésénél. A kisvárdaiak egy kontra végén Horváth Zoltán révén megduplázták előnyüket, a támadó egy kipattanót értékesített. Viszonylag nyugalmas negyedóra következett, de ezután sem a mieinknek akadtak helyzetei, hanem a várdaiaknak. A 29. percben egy veszélyes beadás ment el keresztbe a kapu előtt, majd Horváth Adrián lőtt fölé. Két perc múlva Dombó hárította Lucas löketét, majd Horváth Zoltán fejelt fölé. A 38. percben mit teremtettünk veszélyes szituációt a kisvárdai kapu előtt, de lövésre végül senki sem vállalkozott. A hajrában még Horváth Z. növelhette volna 3-ra a kisvárdai gólok számát, de ziccerben mellé lőtt.

A második játékrész ugyanúgy indult, mint az első, az 50. minutumban Bacsa került ziccerbe, de mellé lőtt, az 55. percben pedig Talabér ziccerét védte Czuczi, a kipattanót pedig a várdaiak játékosa a felsőlécre emelte. Az első negyedóra végén Czuczi hibázott nagyot, de végül nem született belőle gól. Egy perc múlva Bacelic-Grgic az alapvonalról rosszul szabadított föl, Bacsát rúgta hátba, a labda pedig a rövid felsőbe vágódott.
A 65. percben sort cseréltek a vendégek, mi pedig eljutottunk első kapura lövésünkig, Gohér szabadrúgását fogta Ivancsics. Megélénkült a játék, Tóth is próbálkozott, a túloldalon pedig Rajczi egy az egyben vitte Czuczira a labdát, de kapusunk hárított. A 70. perc két Baracskai-lövést hozott, majd tíz percig a mezőnyben gyűrték egymást a felek. Az utolsó tíz percre fordulva előbb Rajczi emelése jelentett veszélyt (mellé ment), majd Vági és Czuczi összjátéka tartogatott veszélyt a saját kapunkra. Kapusunk később Oláh lövésénél jó helyen volt, így maradt a 3-0-ás vendégsiker.

Galéria