Haladás – Mezőkövesd 2-2, edzői értékelések

2017-09-30 20:06
IMG_3237

Emberhátrányban, jól játszva, szereztünk egy pontot Sopronban a Haladás ellen. 

OTP Bank Liga, 11. forduló:
Swietelsky Haladás- Mezőkövesd Zsóry FC 2-2 (1-1)
Sopron, 1430 néző, v.: Szabó Zs.

gólszerzők: Williams (5.), Polgár (60.), illetve Iszlai (28.), Koszta (81.)

Sárga lap: Kovács L. (24.), illetve Szeles (19.), Fótyik (38.), Mlinar (53.), Vadnai (65.), Veselinovic (67.), Tóth B. (86.), Majtan (88.)
Kiállítva: Szeles (48.)

Swietelsky Haladás: Király – Polgár, Wils, Jagodics, Bosnjak – Kiss T., Tóth M. (Németh, 80.), Kovács L. (Halmosi, 52.), Kiss B. – Williams, Ramos (Martinez, 59.)

Mezőkövesd: Tujvel – Lázár (Majtán, 79.), Hudák D., Szeles, Fótyik (Vadnai, a szünetben) – Mlinar (Brasen, 72.), Iszlai, – Koszta, Tóth B., Cseri – Veselinovic

Radványi Miklós: Nagyon rosszul kezdtünk, mi adtunk egy gólt a Haladásnak, aztán felálltunk, de sajnos nem jött a második gól. A második félidőben is nyerni jöttünk ki, viszont hamar emberhátrányba kerültünk, tizenegyest is hibáztunk, mégis felálltunk, a csapat megmutatta az erejét. Győzelmet érdemeltünk volna. Pozitívum, hogy a játékosok kitették a szívüket a pályára, megmutatták a játékosok, hogy van tartásuk, büszke vagyok a mai teljesítményre. A munka meghozza a gyümölcsét, mi nagyon sokat dolgozunk, Iszlaival pedig nagyot erősödtünk. A következő hazai fordulóban a Debrecen ellen a kocka megfordul és a szerencse mellénk áll, remélem hosszú idő után újra nyerünk!

Pacsi Bálint: Hazai pályán két góllal mecset kellett volna nyerni, jól játszottunk, sajnálom a pontvesztést. Nem vagyok elégedett, látom a hibákat ezeket próbáljuk javítani.