Hasznos meccseket játszottak

2017-01-25 17:16
cfr_mse3

Hudák Dávid csapatunk mindkét ciprusi mérkőzésén kezdőként kapott szerepet.

Csapatunk nyáron érkezett középső védője, Hudák Dávid a CFR és a Karmiotissza ellen is szerepet kapott Tomiszlav Szivics vezetőedzőtől. Elárulta, edzenek és meccseket is elemeznek a ciprusi edzőtáborban.

– Cipruson minden feltétel adott a jó felkészüléshez, jó pályák vannak, jó az idő és szép a hotel, valamint jó az ellátás is, tehát nem hiányzik semmi. Az edzések pedig kemények, általában minden nap kétszer edzünk, de van, amikor egyszer kondizunk, s délután vagyunk kint a pályán. Esténként, a vacsora után pedig videó előtt meccseket elemzünk – foglalta össze a napi programot Hudák Dávid.

A fiatal védőt megkérdeztük az eddigi két mérkőzésünkről is. Az első ellenfél, a Kolozsvár egy nagyon jó, szervezett csapat volt. Mint mondta, nekünk ezek a mérkőzések nagyon hasznosak, mert egy nehéz ellenfél ellen a csapat csak fejlődni tud. A második mérkőzést ma játszották egy helyi gárda, a Karmiotissza ellen, hátvédünk szerint csapatunk jól játszott, teljesítette azt, amit Tomiszlav Szivics kért tőlük, és így nyertek is.

Fotó: CFR 1907 Facebook