Információk jegyvásárláshoz

2016-08-01 16:17
jegyinfo

Hazai és vendég szurkolók számára fontos információk az első osztályú labdarúgó mérkőzésekre való jegyvásárláshoz.

FELHÍVJUK A KEDVES SZURKOLÓK FIGYELMÉT, HOGY A MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC NBI.-ES TALÁLKOZÓIRA a hatályos jogszabályok szerint a jegyeket csak fényképes igazolvány bemutatásával és csak személyesen vásárolhatják meg!
A stadion címe: 3400 Mezőkövesd, Széchenyi út 9.

Az Internetes jegyvásárláskor meg kell adni a szurkolói kártya számát. Kérjük a szurkolókat, hogy nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott jegyet hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedni a stadionba!

A jegyeket a meccs napján elővételben a mérkőzés kezdése előtt 4 órával vásárolhatják meg. Hazai szurkolók az 1-es (Széchenyi út felől) és 3-as (Sport u. felől, lakótelep) pénztárban, illetve a vendég drukkerek a 2-es pénztárban (Széchenyi út felőli oldalon) vásárolhatják meg tikettjeiket. Elővételben a mérkőzés hetén hétfőtől is van lehetőség belépőjegyek megváltására a Széchenyi út felőli 1-es pénztárban, hétköznapokon 10-16óráig!

Megkérünk mindenkit, hogy ne a mérkőzés kezdete előtt néhány perccel érkezzenek, hanem jóval előbb a gyorsabb beléptetés és a sorban állás elkerülése érdekében!
KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY A GYORSABB BELÉPTETÉS ÉRDEKÉBEN KÉSZÍTSÉK ELŐ A FÉNYKÉPES IGAZOLVÁNYUKAT!

Amennyiben fényképes igazolvánnyal nem rendelkezik, nem áll módunkban jegyet kiadni számára!

A Mezőkövesd Zsóry FC és a DVSC-TEVA szurkolói, 2016.08.01-től folyamatosan az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Széchenyi út felőli 1-es pénztárban is megválthatják a jegyeiket elővételben.