Sajtó akkreditáció

Akkreditációs kérelem elküldése.

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Születési hely (kötelező)

Születési idő (kötelező)

Médium (kötelező)

Munkakör (kötelező)

Mérkőzés választása (kötelező)

Telefonszám

Rendszám

Egyéb, megjegyzés

A sajtó munkatársainak beléptetése az 1-es pénztár melletti kapun történik!sajto_informaciok_uj

A kérelmeket, a mérkőzést megelőző munkanap du. 16 óráig tudjuk fogadni.

Tájékoztatjuk a sajtó tisztelt munkatársait, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es felnőtt labdarúgó-csapatának mérkőzéseire a meccs napján, annak megkezdése előtt 30 perc áll rendelkezésre a fotós mellények, illetve a belépésre jogosító karszalagok átvételére.
Ezeket, a zavartalan munkavégzéshez szükséges eszközöket, valamint a mérkőzés jegyzőkönyvét a Széchenyi út felőli 1-es pénztár SAJTÓ ablakában vehetik át.
A SAJTÓ ablak a mérkőzés megkezdése előtt 45 perccel nyit ki, és a rendezvény megkezdése előtt 15 perccel zár be!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy a hazai mérkőzéseket követő SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ a meccs lefújása után 15 perccel veszi kezdetét a stadion sajtótermében.
Tájékoztatjuk továbbá a média tisztelt munkatársait, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es felnőtt labdarúgó-csapatának játékosai, illetve a szakmai stáb tagjai a mérkőzéseket követő interjúk és sajtótájékoztatón kívül SAJTÓNAP keretében minden hétfőn és pénteken 12 és 13 óra között a sajtó rendelkezésére állnak.
Kérjük a média tisztelt munkatársait, hogy SAJTÓNAPRA az azt megelőző nap 18 óráig sajto@mezokovesdzsory.hu e-mail címen regisztrálni szíveskedjenek!