Javítana a múltkori kapufa után

2017-05-16 17:40
IMG_2072

Molnár Gábor szerint csapatunk is képes két gólt rúgni, reméli, döntőbe jutunk.

Sokan dicsérték Molnár Gábor hétvégi szókimondó nyilatkozatát, hogy őszinte volt, nem a szokásos lózungok hangzottak el a Diósgyőr elleni összecsapás utáni értékelésben.

– Akinek tetszik, tetszik, akinek nem, nem. Én őszinte voltam, így gondoltam. Azt gondolom, egy meccset 2-0-ról meg kell nyernünk – idézte föl a szombati mérkőzést Molnár Gábor.

Támadónkat azután a szerdai, Vasas elleni kupa elődöntő visszavágóról faggattuk. Például, hogy a Vasas kerülhet-e olyan helyzetbe, mint mi voltunk a Diósgyőr ellen, s 0-2-ről tovább tudunk-e jutni?

– Itt van az esély, ha ők tudtak kettőt rúgni, akkor mi is képesek vagyunk, bízom abban, hogy tovább tudunk jutni. Nagyon fontos a holnapi mérkőzés, de előrébb nem nézünk. Itt van a Vasas, megpróbálunk döntőbe jutni. Utána pedig majd jön a következő meccs, amit szintén meg szeretnénk nyerni – mondta támadónk, aki az odavágón a mérkőzés végén szépíthetett volna.

– Kísért az a kapufa, jó lett volna, ha 2-1 az eredmény. Sajnálom, hogy hibáztam, remélem, hogy ki tudom javítani. Bízom abban, hogy sikerül gólt rúgnom – mondta csatárunk, aki azt szeretné, hogy először jussunk be a döntőbe, majd maradjunk benn az NB I-ben. Ez lenne a legjobb forgatókönyv.