Jó hangulatban készülnek Cipruson

2017-01-24 07:53
ciprus4

Mindenki keményen dolgozik a ciprusi edzőtáborban, hogy kezdőként számítson rá Tomiszlav Szivics.

Szerda óta készül felnőtt csapatunk Cipruson, ez idő alatt több edzésen és egy edzőmérkőzésen vannak túl. Az eddig eltelt napokról Dombó Dávidot kérdeztük.

– Nagyon keményen telt az elmúlt egy hét, hiszen az eddigi egy edzőmeccset leszámítva folyamatosak az edzések, de nem is pihenni jöttünk ide. Minden feltétel adott a jó munkához. Ami a legfontosabb, hogy az időjárás is kegyes és kellemes időben tudunk készülni. Jó a csapat hangulata is, és mindenki keményen dolgozik a csapatba kerülésért. Hasznos volt a Kolozsvár elleni edzőmeccs, ellenfelünk nem volt rossz csapat, rajtunk pedig érződött, hogy eléggé benne vagyunk a munkában. De a bajnokság, illetve a kupameccs kezdetére biztosan optimális állapotban leszünk – mondta el az elmúlt időszakról Dombó Dávid.

Kapusunk elárulta, nyílik alkalmuk a kikapcsolódásra is, pihenőprogramként el tudnak menni például a tengerpartra sétálni, ahol a látvány nagyon gyönyörű. Próbálják kiélvezni az ottlétet az edzések, illetve a meccsek mellett, de legfontosabb számukra, hogy jól felkészüljenek a tavaszra, és sikeresek legyenek.

cfr_mse2

Fotók: Dombó Dávid; CFR Kolozsvár Facebook