Jó mérkőzéssel ajándékoznák meg a szurkolókat

2017-02-17 12:43
tomiszlav_szivics

Szombaton borsodi rangadót rendeznek az OTP Bank Ligában, Tomiszlav Szivics is különleges mérkőzésre számít.

Az első tavaszi bajnokira készül csapatunk, amelyet a Diósgyőr ellen vívunk szombaton 15:30-tól.

– Sok nehézséggel küzdöttünk a felkészülés első napjától kezdve, de jó erőben vagyunk, készen állunk az első rangadóra. A Diósgyőr az alapozási időszakban nagyon jó eredményeket ért el, fölfelé megy a csapat, jól is erősítettek, komoly ellenféllel találkozunk. Nekünk a felkészülési időszak nem úgy sikerült, hogy annyit játsszunk együtt, amennyit szerettünk volna, nem volt rá lehetőség. Van pár sérültünk, és még néhány nem kedvező dolog, de amikor a legnehezebb, akkor kell megmutatni az igazi arcunkat, kimenni a pályára és megmutatni, nem véletlenül vagyunk előttük – mondta el Tomiszlav Szivics vezetőedző.

Szerinte a héten sem volt panasz a játékosok hozzáállására, száz százalékot nyújtottak az edzéseken, de szombaton kell megmutatni, jól dolgoztak.

– Minden szempontból különleges mérkőzés lesz, de a focira fókuszálunk, a lényeg, hogy jó meccset játsszunk, amelyet mindkét szurkolótábor élvez. Reméljük, megajándékozzuk a közönséget egy jó mérkőzéssel – említette várakozását csapatunk vezetőedzője.

Elárulta, a pálya nincs szuper állapotban, néhol jeges, de van még idő a mérkőzésig, hogy rendben legyen. Nagy veszteség Tujvel sérülése és van még pár kérdőjel, de van olyan erős csapatunk, amely képes a Diósgyőrrel a három pontért küzdeni. A kupamérkőzésen még nem játszó újakra teljes mértékben számít, azért hoztuk őket ide, hogy erősítések legyenek, s Tomiszlav Szivics szerint azok is lesznek. Reméli, minden rendben lesz és pályán lehetnek a Diósgyőr ellen. Kiemelte, az ő csapata mindig a három pontra tör, akár hol vannak, akárki ellen.