Ki szeretnék szolgálni a nézőket

2016-02-26 19:20
pinter_tel

Első tavaszi hazai mérkőzésén presztízsösszecsapás vár felnőtt csapatunkra. Az ellenfél, s mi is jobb kezdést reméltünk.A Balmazújváros hazai bukással (0-4 a Budaörs ellen), mi idegenbeli vereséggel kezdtük a tavaszt. A csapatok tehát pont egy olyan mérkőzésen javíthatnak, amely mindkét félnek rangadónak számít. A középmezőny alján álló vendégeknél egyébként nem volt nagy játékosmozgás télen, hárman érkeztek, s csak egy ember távozott, stabil csapattal találkozunk tehát szombaton 17 órakor.

– Remélem, hogy minden játékos átérzi, mit jelent ez a mérkőzés a mezőkövesdieknek. Mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy örömet tudjunk szerezni hazai környezetben a szurkolóknak. Remélem, hogy minél többen kilátogatnak az összecsapásra és ki tudjuk őket szolgálni – mondta Pintér Attila vezetőedző, aki nem számít könnyű mérkőzésre, de bízik a győzelemben.

– Nem szeretnénk már visszafelé tekingetni, a tanulságokat le kell vonnunk, a hibákat javítva, annak szellemében kell futballoznunk, hogy kiszolgáljuk a közönséget. Azon az úton haladunk, amit elkezdtünk, próbáljuk építeni azt a csapatot, azt a játékot, ami hosszú távon ütőképes kell, hogy legyen Mezőkövesden. Van persze, amit még ismételnünk kell. Remélem, hogy élesben is megmutatkozik, amit akarunk, s ez után – mint minden mérkőzés után is – emelt fővel jöhetünk le a pályáról – tette hozzá Pintér Attila, aki úgy véli, bár a játékosok teljesen odateszik magukat edzésen, az, hogy ki mire képes, csak éles mérkőzésen jön ki.