Közlemény

2016-09-26 10:12
Pinter_Attila_sajtotaj

Együttesünk Vasas FC elleni összecsapását követően több fórum is megjelent egy írás, amely Pintér Attila vezetőedző a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón tett megjegyzését, kérését kritizálja. A cikk megjelenése után az említett sajtótájékoztatón részt vevő Vajda György, a Nemzeti Sport újságírója az alábbi levelet juttatta el hozzánk.

„Tisztelt Sajtóosztály!

Megkeresésükre közlöm, a Vasas elleni mérkőzés után egyedül a Nemzeti Sport újságírója – Vajda György vett részt a szokásos edzők által tartott tájékoztatón, holott a sajtó számára kijelölt helyen hemzsegtek a magukat újságíróknak mondott személyek.
Előbb Michael Oenning a Vasas mestere mondta el az értékelést majd válaszolt a kérdéseimre. Aztán távozott s Pintér Attila a Mezőkövesd vezetőedzője következett. Értékelte ő is a mérkőzést majd válaszolt a Nemzeti Sport kérdéseire. Se, a német szakembertől se a Pintér Attilától más személy nem kérdezett rajtam és a tájékoztatót vezető Vasas sajtósán kívül. Mögöttem voltak még a teremben mások is, talán a portás a takarítónő és a tolmács, meg még valaki az egyik televíziótól. Pintér Attila a sajtótájékoztató végén fölállt s azt mondta: Ő megadja mindenkinek a tiszteletet, de el is várja azt, tehát elvárja, amikor beszél mások, ne vágjanak grimaszokat. Igazat adtam a szakembernek, s szavai vélhetően a mögöttem ülő tolmácsnak szólhatott.”