Létkérdés a győzelem mindkét félnek

2017-05-06 10:44
radvanyi_edzes1

A Honvéd az elsőségét, mi az NB I-es tagságot szeretnénk megőrizni.

A szoros versenyben listavezető Budapest Honvédot fogadjuk szombaton este a városi stadionban. Mindkét csapat számára óriási téttel bír a találkozó, hiszen a mostanában hullámzó formát mutató Honvédnak a bajnoki címe, nekünk az élvonalbeli tagság múlhat rajta. Ősszel idehaza mi nyertünk 3-1-re, majd a téli szünet előtti utolsó meccsen a fővárosiak tartották otthon a három pontot 1-0-lal. Egy döntetlen most valószínűleg egyik félnek sem jó. Mi új vezetőedzővel várjuk a mérkőzést, hiszen Radványi Miklós kedden érkezett Mezőkövesdre, hogy új impulzust adjon a csapatnak.

– Nagyon rövid időt töltöttem a csapattal idáig, de pár dolgon meg próbáltunk változtatni. Természetesen sok mindenre még nem volt lehetőségünk, de amit elvárok az az, hogy a játékosok egymásért küzdjenek, csapatként. Szervezetten fogunk a pályára lépni szombaton és lesz egy természetes agresszivitás a csapatban. Bízom abban, ha okosan és szervezetten fogunk játszani, akkor ez az eredménnyel is párosul.
A találkozón Farkas Dániel, Peter Sulek biztosan nem fog pályára lépni, valamint Szeles Tamás lebetegedett – mondta el a mérkőzést megelőzően Radványi Miklós.