Ma a Karmiotisszával játszunk

2017-01-25 08:32
karmiotissa_edzes

Két bajnoki között találkozik velünk a ciprusi első liga egyik újonca, az FC Karmiotissza.

A Karmiotissza tizedik helyen áll a 14 csapatos Ciprusi I. Osztályban. Ellenfelünk az eddigi húsz fordulóban ötször hagyta el győztesen a pályát, s ötször játszott döntetlent, tízszer pedig kikapott, így húsz pontja van. Huszonkét rúgott góljukra negyvenegy válasz érkezett az riválisoktól. Újoncok a ligában, s két döntetlennel kezdték a bajnokságot, majd három vereséget három győzelem (plusz egy kupasiker) követett. Azóta kilenc kupa- és bajnoki vereség mellett két-két győzelmük és döntetlenjük van.
Vasárnap 2-2-es döntetlent játszottak otthon az Anagennisi Deryniával, amit bánnak is, hiszen az utolsó helyezettel mérkőztek meg. Igaz, ez is eredménynek tekinthető annak tükrében, hogy tíz emberrel egyenlítettek a hajrában, s legutóbbi hat tétmeccsüket elveszítették, igaz, erősebb riválisok ellen. Most vasárnap a Doxa otthonába látogatnak, amely a tizenkettedik helyen tanyázik 11 ponttal.

kezdőcsapatukat főleg légiósok alkotják. Legeredményesebb játékosuk a szlovén David Poljanec és a ciprusi Ilias Vattis öt-öt góllal, három találata van a görög Giannis Taralidisnek, kettő-kettő pedig a helyi Andreas Stavrounak, illetve a cseh Michal Ordosnak.

Fotó: FC Karmiotissza szurkolói Facebook oldal