Merítsünk erőt az egy pontból

2017-05-14 23:15
IMG_2035

Sós Bence élete második, mezőkövesdi pályafutása első NB I-es gólját szerezte, lefújás után mégsem volt boldog.

– Jól alakult a mérkőzés, vezettünk 2-0-ra, én is azt hittem, hogy végre! Ha ezt a meccset behúzzuk, az olyan löketet ad a csapatnak, ami bennmaradást ér. Ennek ellenére a második félidőben mintha bennmaradtunk volna az öltözőben. Nem tudom miért, pedig nagyon tüzesek vagyunk az öltözőben. Nagyon szomorú vagyok, hogy sikerült kiegyenlítenie a Diósgyőrnek. De nézzük a jó oldalát, szereztünk egy pontot, ebből lehet meríteni és a hátra lévő két mérkőzést be kell húzni, nincs mese – mondta a lefújás után Sós Bence.

Szélsőnk azt érezte az egész első félidőben, csak mi nyerhetünk, ez szerinte látszott is. Nem tudja, miért tudott a másodikban benyomni bennünket az ellenfél.

– Fölényben voltunk, ha kicsit letámadott bennünket a Diósgyőr, akkor lekontráztuk őket. Számtalan helyzetet kialakítottunk, ezeket nem tudtuk gólra váltani. Nem tudom, mi kell még ahhoz, hogy 2-0-ás vezetésről megszerezzük a győzelmet – tette föl a kérdést szélsőnk, aki egyébként meg is sérült a találkozón, le kellett cserélni.

– Volt egy szituáció a diósgyőri 16-oson belül, Eperjesi kihúzta a lábamat, úgy tűnik, beszakadt a lovaglóizmom – árulta el a meccs után a második gólunk szerzője.

IMG_2155