Mezőkövesd-Videoton 0-2, Edzői nyilatkozatok

2017-08-06 22:17
radvanyi_miklos1

A két edző értékelése.

Mezőkövesd Zsóry FC-Videoton FC 0-2 (0-1)

Mezőkövesd, 3643 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Henty (23.), Lazovic (85.)
sárga lap: Keita (30.), Szeles (65.), illetve Suljic (70.)

Mezőkövesd Zsóry FC:
Tujvel – Farkas D., Szeles, Hudák, Gohér – Tóth B. (Vadnai, 81.), Keita – Lázár P., Strestík, Cseri (Baracskai, 80.) – Majtán (Koszta, 57.)

Videoton FC:
Kovácsik – Nego, Fiola, Fejes, Stopira – Suljic (Szabó B., 88.), Varga J. (Szolnoki, 75.), Pátkai, Hadzic – Lazovic, Henty (Maric, 60.)

Radványi Miklós: Úgy gondolom taktikailag véghezvittük amit elterveztünk. Nem akartunk kinyílni mint a Fradi ellen. Nem engedtük kibontakozni a Videotont, nekünk voltak helyzeteink. A szünet után is az történt amit mi akartunk, tudtuk, hogy ellenfelünk elfárad majd a nagy terhelés miatt, így sikerült irányítanunk a játékot, helyzeteket is kidolgoztunk. A második gól előtt nagy taktikai hibát vétettünk a középpályán, ez hiba volt. Voltak lehetőségeink, sajnálom, hogy nem sikerült gólt lőni, rúgott gól nélkül a Videoton ellen nagyon nehezen tud pontot szerezni egy csapat. Bízom a játékosokban, ezen a héten is jól dolgoztak, ha így folytatjuk továbbra is, akkor nem lehet baj. Most gyúrjuk a csapatot, a nyáron szinte kicserélődött a keret, ez a csapatépítés hosszabb folyamat lesz.

Marko Nikolic: 35 nap alatt a 10. meccsünk volt ez. Jól sikerült a rajt, elsők vagyunk a tabellán és állunk a nemzetközi kupában. Vannak sérültjeink, de bő a keret. Megérdemelten nyertünk, köszönöm a vendéglátást a Mezőkövesdnek. Most végre lesz egy teljes hetünk készülni ez nagy könnyebbség lesz nekünk.