Mezőkövesd Zsóry FC – DVTK 0-0, edzői nyilatkozatok

2017-12-02 18:44
derbi-crop

Így látta a két edző a mérkőzést. 

Mezőkövesd Zsóry FC-Diósgyőri VTK 0-0
Mezőkövesd, 3254 néző, v.: Szabó Zs.

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó – Lázár P., Hudák, Szalai A., Vadnai – Iszlai, Tóth B., Mlinar – Koszta (Veselinovic, 78.), Novák, Strestik (Cseri, 62.)
Diósgyőri VTK: Antal – Tamás M., Karan, Lipták, Nagy T. – Forgács, Kocsis G., Busai – Ugrai, Joannidisz (Szarka, 88.), Óvári (Bacsa, 59.)

sárga lap: Hudák (19.), Tóth B. (80.), illetve Forgács (81.)

Kuttor Attila: Csapatunk odatette magát és harcolt az utolsó pillanatig. Nemcsak harcolt a csapat, hanem úgy érzem domináltunk is. Egyebekkel nem szeretnék foglalkozni. Mi játszani akartunk a DVTK küzdeni tudásban próbált jeleskedni, ez lett végül a meccsből. A lehetőségeinkből ki kellett volna használni egyet. Soha nem kértünk segítséget, de ami jár azt meg kell adni különösen a mi helyzetünkben. Úgy gondolom meg kell nézni Novák Csanád lábát és az önmagáért beszél a tizenegyes azonban elmaradt.

Bódog Tamás: Úgy gondolom izgalmas meccs volt, talán igazságos döntetlennel, bár mi hagytuk ki a meccslabdát. Erőnek éreztem a csapatomat, annak ellenére is, hogy a végén volt a Kövesdnek helyzete. Többért jöttünk, de az egy pont három vereség után megbecsülendő.