Mindent elkövetnek a továbbjutásért

2017-02-10 17:19
baloghbela_kassa

Az edzőtábor kezdetén érkezett csapatunkhoz Balogh Béla, aki rögtön korábbi csapata ellen debütálhat.

A ciprusi edzőtábort megelőzően írta alá szerződését csapatunkkal Balogh Béla. A korábbi válogatott középső védő Tomiszlav Sziviccsel már Kecskeméten is együtt dolgozott, ismerték egymást, így került csapatunkhoz. Az edző személye számára garanciát jelentett, hogy a Mezőkövesdet válassza.

– Az edzőmeccseken mindenki megkapta a lehetőséget a bizonyításra, de a bajnokin dől el, hogyan fogunk szerepelni. Nagyon jó játékosok alkotják a csapatot, egytől egyig mindenki az. Labdabiztosak, gyorsak, kreatívak, nagyon jó csapat benyomását keltették. Tavaly is játszottunk egymás ellen és idén is, de sok új játékos érkezett, sokat fejlődött azóta a gárda. Az eddigi meccseken jól éreztem magam a pályán, megértettük egymást a védőtársakkal is – számolt be első benyomásairól Balogh Béla.

Elárulta, jó kis brigád van Mezőkövesden, könnyen beilleszkedett, mert abszolút befogadóak. A külföldi edzőtábor, főleg, ha hosszabb időt van együtt a csapat, segíti a zökkenőmentes beilleszkedést.

– Látni a fejlődést az első edzésekhez, edzőmeccsekhez képest, inkább a rövidpasszos játékot erőltetjük. Mindig a legjobban reménykedik az ember, az élet hozza, mi lesz tavasszal. Konkrét helyezést nem tűztem ki magam elé, hogy minek örülnék a végén, de minél előrébb szeretnénk végezni – árulta el új igazolásunk.

Aki, mint említettük, a Gyirmót ellen léphet pályára először tétmérkőzésen, az ellen a csapat ellen, ahol pályafutása legutóbbi időszakát töltötte.

– Vannak barátaim Gyirmóton, érdekes lesz ellenük játszani. Egy ideje benne vagyok a fociban, már nem egyszer találkoztam ezzel az érzéssel. Meccs előtt nem nagyon beszélünk, majd utána beszélgetünk hosszabban, s osztjuk meg tapasztalatainkat. Minden meccsre úgy megyünk ki, hogy győzzünk, így most is. Nem jelentettük ki, hogy elvárás az, hogy továbbjussunk, de mindent elkövetünk azért. Kettős győzelem lenne a legjobb – tért ki az első feladatra Balogh Béla.