Oda kell figyelnünk Szolnokon

2017-04-04 15:23
tomiszlav_szivics

Példátlan sérüléshullám sújtja csapatunkat, de így is a továbbjutás a célunk Szolnokon.

– Nagyon oda kell figyelnünk szerdán, hiszen a kupa azért is érdekes, mert minden meccs különösen számít és minden csapat felszívhatja magát. Az első mérkőzésen sok gólos előnyt szerezhettünk volna, nem sikerült. Száz százalékig oda kell tennünk magunkat, hogy legjobb négy közé jussunk – hangsúlyozta Tomiszlav Szivics, csapatunk vezetőedzője a 3-1-es kövesdi előnyről induló párharc második felvonása előtt.

Megkérdeztük arról is, tapasztalt-e már hasonló sérüléshullámot, mint amely most csapatunkat sújtja.

– Húsz éve dolgozom edzőként, soha nem volt még ilyen nehéz helyzet a csapataimnál, ilyen szerencsétlen periódus sem. De sajnos mindig van első. Az első négy fordulóban Tujvel nem védett, most megsérült Farkas, aki a legjobb formában lévő játékosunk volt. Három hétig gipszben lesz a karja, utána kezelés, terápia vár rá és vége is lesz a szezonnak. Nagyon szomorú vagyok, mert ilyen nem történt még, úgy, hogy nem tehettünk róla. A vírus is bement a csapatba, öt ember betegedett meg a meccs előtti napon és a mérkőzés napján, Hudák is a találkozó napján lett beteg. Az ilyen dolgokat nem lehet kiszámítani. Bacse visszajött, formába lendült és megsérült és a többi dolgot is sorolhatnám. Nem sírunk, dolgozunk. Az élet megpróbál bennünket, mennyire vagyunk erősek – hangsúlyozta Tomiszlav Szivics.

Egy kicsit kitért még a tizenegyesre is, mint mondta, volt rá példa, hogy a Gyirmót ellen sokkal nagyobbat nem kaptunk meg, a Vasas ellen szintén, persze, hogy mérges ilyen esetekben.