Oda kell tennünk magunkat

2017-04-07 17:12
tomiszlav_szivics

A kupában való továbbjutás jó hatással lehet a játékosokra, de nagyon fontos lesz az MTK elleni bajnoki.

Az MTK Budapest otthonába látogat szombaton csapatunk. A 26 pontos fővárosiakat az idény folyamán mindkétszer 1-0-ra győztük le, most is szükség volna a három pont megszerzésére, hogy biztos előnyre tegyünk szert velük szemben. Az MTK a tizedik a bajnokságban, mi a hetedikek vagyunk, öt ponttal előzzük meg őket.

– Igazi fontos bajnoki mérkőzés következik, amelyen egy hozzánk ellenféllel találkozunk. Nagyon oda kell tennünk magunkat és pozitív eredményt kiharcolni. Nagyon harcos mérkőzésre számíthatnak a nézők – mondta elöljáróban Tomiszlav Szivics, aki számíthat a mérkőzésen sérülésből visszatérő játékosra is, de lesz, aki még nem állhat rendelkezésre, vannak még mindig gondok.

– A Magyar Kupában való továbbjutás biztos jó lökést adott a csapatnak, egy kis boldogságot hozott az öltözőbe, s az önbizalomra is jó hatást gyakorol, de mindezt meglátjuk szombaton a pályán. A Vasas elleni bajnoki után azt kívántam, kapjuk őket, hogy visszaadjuk nekik a pályán, amit kaptunk. Szerintem közel voltunk hozzájuk azon a meccsen is. Szép lehetőség, hogy megpróbáljunk csodát tenni – fejtette ki a vezetőedző.