Pontszerzés a listavezető ellen

2017-05-29 14:46
IMG_0208

A Tiszalúc ellen döntetlent ért el női csapatunk, így nyílt maradt a bajnoki elsőség sorsa.

Mezőkövesd Zsóry – Tiszalúc 2-2 (1-2)
Mezőkövesd: Papp R. (k), Kaló-Kaposvári, Marczis, Berki, Duchony K., Berecz, Tóth, Molnár, Duchony T., Vámos, Papp D. Edző: Papp Sándor
Tiszalúc: Barta (k), Balázs, Batári, Csáki, Sugár, Germus, Béres
Gólok: Molnár, Berecz, ill. Balázs, Germus

A Tiszalúc korán kétgólos vezetést szerzett, a kövesdi gólok az első félidő legvégén és a második legelején estek. A listavezető már most bebiztosíthatta volna bajnoki címét, de a döntetlen miatt bajnoki döntőt játszhatnak az őket három ponttal lemaradva követő, második Sárospatakkal.

Papp Sándor: Ebben a meccsben minden eredmény benne volt. Nagyon jól játszottunk, minden csapat ellen van győzelmi esélyünk, különösen itthon. Szorosabbá tettük a bajnoki címért zajló versenyt, a két bajnokjelölt ellen négy pontot szereztünk. Örülünk az egy pontnak, bár van egy kis keserűség a kimaradt helyzetek miatt, de a játék feldob, fölvettük a kesztyűt az ellenféllel, nem igazán lányos focit játszottunk, s ez örömteli, mert régóta ezt szeretném. Hetek óta játékban is jók vagyunk, a helyzetekben meg majd javulunk. A negyedik hely megtartása a cél, az utolsó fordulóban ehhez pontot kell szereznünk. Gratulálok a lányoknak az elmúlt hetekben nyújtott hozzáállásához, teljesítményéhez.

Galéria