Puskás Akadémia – Mezőkövesd 1-0, edzői nyilatkozatok

2017-09-16 20:16
Radvanyi01

A két edző értékelése. 

Puskás Akadémia FC – Mezőkövesd Zsóry FC 1-0 (0-0)

Felcsút, 811 néző, v.: Iványi

Gólszerző: Diallo (59.)
Sárga lap: Prosser (53.), Mevongou (83.), illetve Hudák (14.), Veszelinovics (25.), Szeles (67.), Baracskai (81.), Tóth B. (87.)

PAFC:

Hegedűs L. – Osváth, Heris, Vanczák, Balogh B. – Márkvárt (Zsidai 89.), Mevongou – Molnár G. (Prosser 46.), Knezevic, Szakály P. (Latifi 56.) – Diallo

Mezőkövesd:

Tujvel – Lázár P. (Baracskai 76.), Hudák D., Szeles, Fótyik – Mlinar (Majtán 82.), Tóth B. – Farkas D., Strestík (Koszta M. 64.), Cseri – Veselinovic

Radványi Miklós: Úgy gondolom az első félidőben megcsináltuk azt amit szerettünk volna, nem tudtak a hazaiak helyzetet kialakítani. A védekezésünk jól működött, de sajnos az utolsó passzok hiányoztak. Második félidőben nyomás alá kerültünk, pontatlanok lettünk. A gól előtt a játékvezető tévesen ellenünk ítélt, elküldte a játékosunkat a szabadrúgásnál, ebből kaptuk a gólt, de persze mi is hibáztunk. Úgy gondolom a hazai pálya lejtett, ahogyan ezt szokták mondani, a Puskás helyzet nélkül tudott nyerni. Az első meccseken berúgtuk a helyzeteket, most hiába dolgozzuk ki azokat nem megy be semmi, remélem hamarosan fordul a kocka.

Pintér Attila: Tudtuk, hogy szűken védekező csapat érkezik, akik kontrára játszanak, mégpedig elég jól. A Barcelona is türelmesen játszik, keresi a réseket, most kicsiben mi is ezt tettük. Tudtuk, hogy az első gólig nehéz lesz, a gólunk után volt 4-5 lehetőségünk, amit sajnos nem használtunk ki, remélem a jövő héten ez összejön majd. Gratulálok a csapatnak, mert nehéz ilyen ellenféllel szemben játszani. Sok sikert kívánok a Mezőkövesdnek!