Szeles idő után ragyogó napsütés

2017-01-19 17:06
ciprus2

Csütörtökön már ragyogó napsütésben edzettek labdarúgóink Cipruson, pénteken délután pedig edzőmeccset is játszanak. Van két új igazolásunk is.

Kedden, helyi idő szerint este tízkor érkezett meg a Protaras városban található szállodába Cipruson edzőtáborozó csapatunk. Másnap pedig bele is csaptak a munkába, hiszen Tomiszlav Szivics vezetőedző két gyakorlást is vezényelt a gárdának. Igaz, az időjárás még elég szeles volt és 15 Celsius fok volt a hőmérséklet. Ma viszont már ragyogó napsütésben, 18-20 Celsius fokban edzett a csapat, tudtuk meg technikai vezetőnktől, ifj. Tállai Andrástól. Elárulta azt is, a tréningek az egyik szomszéd településen, Paralimniben zajlanak, a helyi másodosztályú csapat edzőpályáján. Az edzések közötti szüneteket játékosaink tengerparti sétával üthetik el.

Csapatunk három edzőmérkőzést játszik Cipruson, elsőként pénteken 15 órától Limasszolban a CFR Kolozsvár ellen. Január 25-én egy ciprusi első osztályú csapat lesz az ellenfelünk, erről még tartanak az egyeztetések. A hazautazás napján, január 28-án délben Aja Napában az ukrán első osztályban újonc FC Zirkával csapunk össze. Diallo ugyan már száz százalékos és a csapattal edz, de a mérkőzéseken eltiltása miatt nem léphet pályára.

Csapatunkhoz kapcsolódó hír, hogy leigazoltuk a középső védő Balogh Bélát a Gyirmóttól, vele másfél éves szerződést kötött klubunk. A szerbiai magyar Farkas Dániel szintén Mezőkövesdre igazolt, a jobbhátvéd Szabadkáról érkezik, s 2019. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

A környezet pedig ilyen:

ciprus3

Képek: Dombó Dávid