Szponzori szerződés a Volkswagennel

2017-12-20 15:24
mez

A mai napon klubunk egy évre szóló szponzori szerződést kötött a Miskolc Autóval illetve a Volkswagennel, amelynek kapcsán 12 autót kapott a Mezőkövesd Zsóry FC.  A flottát a klub színeire dekorált Golf Variantok, Passatok és Passat Variantok alkotják. 

Bocsi Anna ügyvezető igazgató: Nagy örömünkre szolgál ez a megállapodás. A Volkswagen jóvoltából olyan pluszt tudunk nyújtani a játékosoknak, ami átsegíthet minket a nehéz helyzetünkön. Örülünk a szerződésnek és igyekszünk jó partnerek lenni és hosszú távon együttműködni.

Molnár Róbert a Volkswagen terület vezetője: A márka ismertségét szeretnénk növelni ezzel a szerződéssel a régióban. Olyan plusz lehet, ez a klub számára, amivel sikerülhet a Mezőkövesdnek a bennmaradás.

Brózsely Gábor a Miskolc Autó Marketing Vezetője: Mi regionálisan tevékenykedünk, így különösen nagy jelentőségű nekünk ez a szponzori szerződés. Bízunk abban, hogy mindkét fél számára gyümölcsöző lesz ez a megállapodás. A mezőkövesdi klub fontos szerepet játszik a régió sportéletében, ezért fontos, hogy megköttetett a szerződés.