Szurkolói tájékoztató DVTK mérkőzésre

2016-09-14 12:57
debre20160716008-e1468783992138-1024x575

A Diósgyőri VTK fontos információkat küldött a vendég drukkerek számára, melyet mindenkinek ajánlott elolvasni.

A Disógyőr FC Kft. az alábbi tájékoztatót adta ki:

– Jegyáraink: elővételben 1200 forintért lehet belépőjegyet váltani. Mérkőzés napon – akárcsak a hazai szurkolók esetében – a jegyek ára 1400 forint.
– Kérjük, hogy szurkolóik a jegyeket lehetőség szerint elővételben vegyék meg, mivel egy vendégpénztárunk van, és az esetleges élénk érdeklődés azt eredményezheti, hogy nem jut be mindenki időben a mérkőzésre.
– Online jegyvásárlás: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57001365/
– Budapesten élők megvásárolhatják a SYMA csarnokban és a Bálnában a TEX irodáiban. (Mindenki csak saját részére, személyazonosság igazolása mellett)
– A DVTK Stadionba történő belépéshez szurkolói kártya nem kötelező.
– A csatolt rendőrségi információk értelmében célszerű a gyülekezési pontra érkezni és rendőri kísérettel megközelíteni a stadiont, mivel a korábbi szokásoktól eltérően, építési munkálatok miatt más útvonalon lehet eljutni a sporttelepre.
– Kapunyitás 17 óra 30 perckor.
– A vendégcsapat szurkolói figyelmét fokozottan felhívjuk, hogy a korábban megszokott, részükre kijelölt parkoló helye megváltozott. A régi útvonalon ne próbálják megközelíteni a stadiont, mert ott építési munkálatok vannak folyamatban, az út egy része kerítéssel le van zárva.
– A kijelölt új parkolóhely a Miskolc, Glanzer Miksa-Irma utcák kereszteződésénél található. A gépjárművekkel itt lehet megállni, de innen kb. 300 métert gyalogosan kell megtenni a stadion beléptető kapujáig.

dvtk-terkep
– Kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le a gépjárművel érkező szurkolók. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 17 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.
A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag-és ruházatátvizsgálás miatt, a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.
A beléptetéskor a biztonsági személyzet különös gondot fog fordítani a pirotechnikai eszközök vizsgálatára. Felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani fiktív adatok kiszűrésére.