Hiába a nyolc lőtt gól, ha rengeteg ziccer kimaradt az U14-esek mérkőzésén.

Mezőkövesd Zsóry – Termálfürdő Tiszaújváros 8-0 (4-0)
Mezőkövesd: Tuza (Deák) – Tóth (Berencsi), Fehér (Seres), Balogh, Seress, Juhász, Horváth (Holló), Csomós (Hajdu), Barczi, Budai, Bozó (Kerékgyártó). Edző: Horváth Tamás
Tiszaújváros: Fekszi (Pisák) – Papp, Soltész (Victor), Lakatos, Tarnóczi (Szmicsek), Rontó (Illés R.), Mizik, Illés D., Puskás, Gulyás, Hornyák.
Gólok: Seress, Barczi 2-2, Csomós, Juhász, Barczi, Kerékgyártó, Berencsi.

Csapatunk 42 ponttal második a tabellán, azonos pontszámmal a Sajóvölgye Focisulival.

Horváth Tamás: Ameddig el tudom juttatni a csapatot, az a gólhelyzet, onnan a játékos dönt. Tizenöt-húsz száz százalékos gólhelyzetet gurítottunk mellé, lőttünk fölé, amihez van köze a szerencsének, de az alapképességeknek is. Az, hogy 8-0-ra nyertünk, az engem most nemigen tesz boldoggá, mert 20-25 nullra kellett volna nyernünk. Ami leginkább elszomorít, az az ellenfelek képessége. Múlt héten, amikor egy jobb képességű szlovák akadémia ellen játszottunk, megmutattuk, mit tudunk sebességben, egyebekben. Bárhogy igyekszem feltüzelni őket a bajnokikon, átveszik az ellenfelek szintjét, ez alól egyelőre nem tudom őket mentesíteni, ez látszott is egyértelműen. Ezért kell folyamatosan hét közben olyan edzőmeccseket  játszanunk, ami a mi színvonalunk. Ezért szervez a vezetőség ukrán, szlovák ellenfeleket. Mennünk is kell idegenbe, de ha meg akarjuk őrizni a játékosaink képességét, muszáj megtennünk. Március 17-én ukrán csapatok érkeznek hozzánk, hét közben nb1-esekhez is megyünk, ők is hajlandóak lejönni, más választásunk nincs. Az ilyen gyenge mérkőzések visszavetik az egész hetes felkészülést.

Recommended Posts