Egy félidőt játszottunk emberhátrányban. 

Újpest FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-1)
Szusza Ferenc Stadion, 1500 néző, v.: Pintér
gólszerzők: Zsótér (89.), illetve Szalai (4.)
piros lap: Szeles (45+2.)
sárga lap: Szeles (44., 45+2.)

Újpest FC:
Pajovic – Pauljevic, Bojovic, Litauszki, Balázs B. (Tischler, a szünetben) – Sankovic (Beridze, 68.), A. Diallo (Onovo, 68.) – Nwobodo, Zsótér, Burekovic – Novothny

Mezőkövesd Zsóry FC:
Dombó – Pillár, Silye, Szalai, Vadnai – Cseri (Mevongou, 93.), Szeles, Meshi, Tóth B. (Katanec, 85.) – Vajda, Drazic (Koszta, 90.)

Tóth László: Amit elterveztünk azt megvalósítottuk, az első félidőben mindenben az Újpest fölé nőttünk. Sajnos a játékvezető a félidő utolsó percében az egyik kulcsemberünket, túlzott szigorral kiállította, majd az edzőnket is elküldte a kispadról. A második félidőben így nem játszhattuk már a játékunkat. Furcsa érzés, hogy Újpesten most szomorkodunk kell az egy megszerzett pont miatt, ez a meccs a miénk volt. Gratulálok a csapatnak!

Nebojsa Vignjevic: Már az első három percben látszott, hogy nem harcolunk eléggé, nem akarunk rohanni, és ezt a vendég együttes hamar ki is használta. Csalódott vagyok a játékosok hozzáállása miatt, ez az én hibám, hogy nem vettem előbb észre, hogy pár labdarúgóm fejében nincs minden rendben. A találkozó legvégén ugyan még volt lehetőségünk arra, hogy miénk legyen a győzelem, ugyanakkor a kövesdiek is eldönthették volna a saját javukra a meccset. Összességében nem vagyok elégedett a megszerzett 1 ponttal, mert nem érdemeltük meg a mai napon. 

Recommended Posts