Adomány Alcsikának

2016-09-13 22:40
Alcsika adomány

Adományt gyűjtött az NBI-es felnőtt labdarúgó csapatunk, Nyeste Aletta gyógyulására.

Felnőtt labdarúgóink és a szakmai stáb tagjai jótékonysági akció keretében nyújtottak segítséget a 6 esztendős, leukémiában szenvedő kislány felépülésére. Aletta egy teljes kemoterápia sorozatot követően csontvelő-transzplantáción fog átesni. Családja egy steril szoba kialakítására gyűjt pénzt, ahol Alcsika jó körülmények között gyógyulhatna tovább.
Felnőtt együttesünk szeptember 13-án délután a Városi Stadion új székházának aulájában fogadta a kislányt és családját, ahol Vági András csapatkapitány adta át az összegyűjtött pénzt.
– Vezetőedzőnktől, Pintér Attilától hallottunk Alcsika szomorú történetéről. A csapattal rögtön megbeszéltük, hogy pénzt fogunk gyűjteni a család számára, mert fontosnak érezzük azt, hogy segítsünk nekik – mondta Vági András.
Nagyon nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a labdarúgók és még nagyon sokan szívükön viselik a kislányunk sorsát. Szeretném mindenkinek megköszönni a segítségét és támogatását – emelte ki Turóczi Aletta, Alcsika édesanyja.

Továbbra is várjuk a adományokat, felajánlásokat, amit személyesen a klub székházának emeleti titkárságán adhatnak át. Emellett szeptember 20-án, kedden 20 óráig lehet licitálni a felnőtt csapat játékosai által dedikált mezre a mezokovesdzsory@gmail.com e-mail címen.